Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© tom schmucker dreamstime.com Elektronikproduktion | 15 december 2016

Haldex behöver leverera mer konkurrensinformation

Haldex har fått en begäran om ytterligare information från det amerikanska justitiedepartementets konkurrensrättsavdelning.
Detta sker då justitiedepartementet vill komplettera sin konkurrensrättsliga prövning av Knorr-Bremses offentliga uppköpserbjudande. Haldex har uppfattat att även Knorr-Bremse har erhållit en sådan begäran.

Parterna skriver:

”Enligt HRS kan Knorr-Bremse inte förvärva kontroll över Haldex fram till antingen utgången eller avslutandet av en obligatorisk lagstadgad väntetid. En begäran om fördjupad undersökning utsträcker den obligatoriska lagstadgade väntetiden fram till 10 dagar efter det att Knorr-Bremse huvudsakligen tillmötesgått begäran (om inte dessförinnan avslutad av justitiedepartementet).

Haldex kommer fortsätta att samråda med Knorr-Bremse och samarbeta med det amerikanska justitiedepartementet under granskningsprocessen."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1