Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© rawpixelimages dreamstime.com Elektronikproduktion | 16 december 2016

Free2move i samarbete med Sigma Technology Solutions

Free2move och Sigma Technology Solutions samarbetar i gemensamt IoT-projekt med syfte att utveckla nya anvÀndarfall för övervakning och visualisering av inomhusklimat.
Samarbetet baseras pÄ pÄgÄende projekt med syfte att etablera ett gemensamt IoT-lab vid Linnuniversitetet i VÀxjö. Lab-miljön fungerar som delad testmiljö för utprovning av nya dataströmmar, sensorer och visualiseringsmetoder. I samarbetet ingÄr utveckling för integration av nya datakÀllor, analytiska modeller samt utbildning pÄ Free2moves IoT plattform, 2ConnectTM.

Sigma Technology Solutions, Linnuniversitetet och Free2move ingÄr sedan tidigare i ett Europeiskt eHÀlso projekt dÀr den svenska delen till viss del finansieras av Vinnova. Genom det breddade samarbetet mellan de bÄda företagen förvÀntas kombinationen av respektive företagens kompetenser och erfarenheter kunna bidra till nya i nnovativa lösningar för övervakning och analys av bland annat pÄverkan pÄ studie- och arbetsmiljö baserat pÄ inomhusklimat; ljus, ljud, CO2-halter, temperatur, luftfuktighet, nÀrvaroregistrering, etcetera.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1