Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© otnaydur dreamstime.com Elektronikproduktion | 29 december 2016

Innokas Medical tillverkar GrainSense mätningsanordning

Innokas Medical har nyligen tecknat ett samarbetsavtal med finska företaget GrainSense Oy som utvecklar den första handhållna apparaten för mätning av kornkvalitet.
Själva arbetet har redan börjat med prototyptillverkning och avtalet omfattar även design och utveckling i samband med tillverkningen och underhåll av enheten.

GrainSense Oy är ett avknoppningsföretag från Statens tekniska forskningscentral i Finland, VTT. GrainSense uppdrag är att expandera till världsmarknaden med sina molnbaserade tjänster och tekniker baserade på optiska tekniska lösningar. Syftet är att göra det möjligt för lantbrukare, utsädesproducenter och växtförädlare att snabbt mäta de viktigaste parametrarna för sina grödor på fältet och att fatta beslut som kan förbättra lönsamheten och prissättning.

Samarbetet mellan Innokas och GrainSense har börjat med prototyptillverkning. Produkten kommer att lanseras på marknaden under våren.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2