Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© firaxissmooke dreamstime.com Elektronikproduktion | 11 januari 2017

Ny stororder till ABB

ABB ska göra en uppgradering av en omriktarstation för att förbÀttra tillförlitligheten i elnÀtet pÄ den 46 Är gamla kraftlÀnken Pacific Intertie. Ordern Àr vÀrd 100 miljoner dollar.
ABB har vunnit en order vÀrd mer Àn 100 miljoner dollar frÄn det amerikanska vatten- och elbolaget Los Angeles Department of Water and Power (LADWP) för att modernisera den befintliga HVDC-omriktarstationen i Sylmar i Kalifornien. BestÀllningen gjordes under fjÀrde kvartalet 2016.

- Pacific Intertie var den första större HVDC-lÀnken som installeradesn i USA och den har försett miljontals mÀnniskor i USA med elkraft under nÀrmare fem decennier, sÀger Claudio Facchin, global chef för ABB:s division Power Grids. Vi Àr glada över att ÄtervÀnda till detta pionjÀrprojekt.

Digitalisering Àr en viktig del av uppgraderingen eftersom den senaste versionen av ABB:s mest avancerade digitala styr- och skyddssystem MACH kommer att installeras. Det digitala MACH-systemet övervakar, styr och skyddar den avancerade maskinvaran i stationen och hanterar tusentals operationer.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2