Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© pichetw dreamstime.com Elektronikproduktion | 18 januari 2017

ÅAC Microtec startar dotterbolag i England

Det svenska rymdföretaget ÅAC Microtec AB har startat dotterbolag i England samt förstĂ€rkt den europeiska sĂ€ljorganisationen med Iraklis Hatziathanasiou.
Iraklis Hatziathanasiou utses till försÀljningschef för den europeiska marknaden. Iraklis har över 15 Ärs erfarenhet inom rymdindustrin och kunskap om den snabbvÀxande marknaden för smÄsatelliter. Iraklis kommer senast frÄn Honeywell Aerospace dÀr han ansvarat för den globala försÀljningen av delsystem för radiokommunikation i satelliter.

– Jag Ă€r mycket glad över att börja pĂ„ ÅAC Microtec dĂ€r jag ser fram emot att kunna bidra till att vĂ€xa bolaget och befĂ€sta ÅAC som en av de frĂ€msta leverantörerna av tillförlitliga plattformar för smĂ„satelliter, sĂ€ger Iraklis Hatziathanasiou.

– Det Ă€r mycket positivt för ÅAC Microtec att vi startar ett engelskt bolag och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt kunna utöka marknadsnĂ€rvaron i Europa. Detta Ă€r ett viktigt steg i vĂ„r tillvĂ€xtstrategi att etablera ÅAC Microtec som en av de största europeiska leverantörerna av satellitplattformar till marknaden för smĂ„satelliter. Jag Ă€r ocksĂ„ glad över att kunna vĂ€lkomna Iraklis till vĂ„r sĂ€ljorganisation. Med sin gedigna kompetens och sitt breda kontaktnĂ€t kommer Iraklis tillsammans med vĂ„rt engelska bolag vara en viktig komponent i vĂ„r fortsatta expansion, sĂ€ger Mikael Andersson, vd pĂ„ ÅAC Microtec AB.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 22:05 V11.10.12-1