Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 januari 2017

Därför började Note 7 batterierna att brinna

Under hösten förra året kunde vi rapportera om Samsungs brandbenägna Galaxy Note 7 smartphone. Det tilltänkta flaggskeppet blev en kortlivad historia då bolaget inte lyckades få bukt på problemen – men nu, har man fastställt orsaken.
För att hitta orsaken till incidenterna undersökte Samsung varje aspekt av Galaxy Note 7, inklusive hårdvara, mjukvara och relaterade processer. Samsungs undersökning – liksom de undersökningar genomförda av oberoende branschorganisationer – fastställde att batterierna var orsaken till problemen med Note 7-produkterna.

700 medarbetare försökte återskapa problemet genom att testa 200’000 enheter och fler än 30’000 batterier för att hitta felet. Samsung pekar på sina leverantörer och menar att tillverknings- och designfel vad orsaken till problemen med batterierna.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1