Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© baloncici dreamstime.com Elektronikproduktion | 23 januari 2017

Fönster blir smarta med Inwido

Det smarta hemmet talades det hen hel del om förra Ă„ret – smarta enheter som ska förenkla livet för husĂ€gare och samtidigt ge nya funktioner till annars statiska produkter. Nu kommer Fönsterleverantören Inwido med nĂ€sta smarta produkt.
– Det smarta fönstret Ă€r en viktig del i Inwidos arbete att utveckla nya produkter för ett bĂ€ttre liv hemma, en av tre byggstenar i vĂ„r strategi för lönsam tillvĂ€xt. Att vara ledande inom innovation i vĂ„r bransch Ă€r avgörande för att vi ska kunna behĂ„lla vĂ„r starka marknadsposition”, sĂ€ger HĂ„kan Jeppsson vd och koncernchef för Inwido.

Hanteringen av det smarta fönstret Àr pÄ ett sÀtt rÀtt enkel. Sensorer i handtaget lÀser av fönstrets lÀge och meddelar om fönstret Àr öppet eller stÀngt. Informationen skickas sedan till husÀgaren via en mobilapp. Tekniken Àr helt integrerad i fönstret, och ser ut som ett helt vanligt fönster.

– Det smarta fönstret Ă€r resultatet av en intensiv utveckling som pĂ„gĂ„tt inom Inwidokoncernen i ett antal Ă„r, sĂ€ger HĂ„kan Jeppsson.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1