Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© nevs Elektronikproduktion | 25 januari 2017

Hans-Martin Duringhof ska ta fram nya projektplaner för Nevs

Hans-Martin Duringhof, nuvarande Senior Director Electrical Engineering & Vehicle Motion, har utnÀmnts till Vice President Product Strategy & Planning och medlem av Nnevs ledningsgrupp.
Product Strategy & Planning Àr en nyetablerad funktion och kommer att ha ansvar för att sÀtta strategier och tillkommande projektplaner med mÄl att utveckla Nevs framtida elbilar och tjÀnster.

– Detta kommer att vara en nyckelfunktion för Nevs och jag Ă€r övertygad om att Hans-Martin Duringhof Ă€r rĂ€tt person för att leda den. Hans gedigna ingenjörsbakgrund, kunskap frĂ„n bilindustrin tillsammans med ett öppensinnat tillvĂ€gagĂ„ngssĂ€tt och goda ledarskapsförmĂ„ga kommer definitivt gagna faststĂ€llandet av vĂ„r framtida inriktning, sĂ€ger Mattias Bergman, vd för Nevs.

– Bilindustrin genomgĂ„r en revolution dĂ€r elektrifiering, mobilitetslösningar och sjĂ€lvkörande teknik driver utvecklingen. Jag ser det som en fantastisk möjlighet att fĂ„ vara delaktig i arbetet med att leda NEVS i denna spĂ€nnande era, sĂ€ger Hans-Martin Duringhof.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2