Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© orbit one Elektronikproduktion | 30 januari 2017

Orbit One tillverkar åt Comsys

JÀmn elkvalitet utan störningar och variationer Àr ett mÄste för mÄnga industrier. Störningar i elförsörjningen kan leda till dyra produktionsavbrott, sÀmre kvalitet och försÀmrad effektivitet.
Det svenska företaget Comsys har utvecklat ett elstörningsfilter som bÄde mÀter av och kompenserar för variationer i elleveranserna. Orbit One meddelar nu i ett pressmeddelande att Comsys har vÀnt sig till Orbit One för tillverkning av de ingÄende kretskorten i sina produkter.

– Orbit One kommer att tillverka flera olika kretskort som anvĂ€nds i vĂ„ra aktiva filter ADF P100, ADF P300 och ADF P200. Jag kom i kontakt med Orbit One genom mina förra arbetsgivare och Orbit One bevisade dĂ„ vid flera tillfĂ€llen att de var en leverantör att lita pĂ„. Det Ă€r dessutom ett personligt företag med mycket kunskap som de gĂ€rna delar med sig av. Deras höga kvalitet och möjligheten till inhouse-lackering av kretskort Ă€r tvĂ„ viktiga styrkor som pĂ„verkade valet, sĂ€ger Comsys Head of Operation Dennis Magnusson.

Comsys kunder finns idag inom bland annat stÄl-, bil- och kemiindustrin. Största marknaden Àr Tyskland men kunder finns Àven i övriga Europa, Mellanöstern, Indien och Kina.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 22:05 V11.10.12-2