Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 22 augusti 2002

Anoto och MediMedia i samarbete

MediMedia och Anoto utvecklar digitala formulärlösningar för privatpraktiserande läkare i USA och Frankrike.
MediMedia, ett kommunikationsföretag inom hälsovårdsindustrin, samarbetar med Anoto för att skapa ett servicepaket med pappersbaserade tjänster för privatpraktiserande läkare. De första tjänsterna lanseras i USA och Frankrike under fjärde kvartalet 2002. MediMedias initiala order som omfattar digitala pennor och tjänsteutveckling värderas till 1,4 MSEK.

MediMedia samarbetar med Anoto för att introducera ett tjänstepaket med tillhörande abonnemang till läkare i USA och Frankrike. MediMedia kommer att paketera digitala pennor med Anoto funktionalitet tillsammans med olika medicinska formulär som läkare redan idag köper från MediMedia, men nu i digital form.

Den inledande ordern på 1,4 miljoner SEK omfattar digitala pennor och utveckling av penn- och papperstjänster med Anoto funktionalitet. Privata läkare betalar en abonnemangsavgift bestående av antingen en engångsavgift per digital penna eller en månadsavgift. Anoto har en del i tjänsteintäkterna.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2