Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© tritech Embedded | 16 februari 2017

Tritech Solutions expanderar med Anders Gustafsson

Efter ett starkt 2016 har Tritech Solutions beslutat för att utöka sÀljavdelningen med en Strategic Account manager med fokus pÄ produkt- och lösningsaffÀrer.
Anders Gustafsson kommer ifrÄn Elektronix dÀr han jobbade som Sales Manager med inriktningen Industrial Solutions. Anders har mer Àn 10 Ärs erfarenhet av försÀljning av embeddedprodukter med integration av kunds mjukvara och har tidigare jobbat med Tritech Solutions vd, Jörgen Carlsson.

I sin nya roll kommer Anders ansvara för bÄde produkter och lösningar, en kombination av hÄrd- och mjukvara.

– SjĂ€lvklart finns utmaningar som det faktum att mĂ„nga projekt tar lĂ„ng tid och tajming spelar stor roll för framgĂ„ng, nĂ„got man inte alltid kan pĂ„verka. Men jag lockades av Tritech speciellt för att man kan erbjuda kunderna kompletta system med bĂ„de hĂ„rd- och mjukvara, baserat pĂ„ bĂ„de COTS-lösningar och utvecklingsprojekt, sĂ€ger Anders Gustafsson.

Jörgen Carlsson ser alla förutsÀttningar för fortsatt stark, lönsam tillvÀxt dÀr kundnöjdhet Àr en förutsÀttning för framgÄng. Speciellt anvÀndbar, enligt Jörgen, blir Anders erfarenhet som affÀrsman, vilket Àr nödvÀndigt speciellt i ett teknikbolag som Tritech.

– Vi Ă€r mycket nöjda med att ha rekryterat Anders. Han har sĂ„vĂ€l gedigen erfarenhet som mycket goda ”track records” inom embeddedbranschen. Med Anders kompetens och kontaktnĂ€t tillför vi en ny dimension i ett redan framgĂ„ngsrikt team. Vi ser fram emot ett mycket lovande 2017, avslutar Jörgen Carlsson
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1