Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© inission Elektronikproduktion | 16 februari 2017

Björn Lifvergren ny vd för Inission AB

Kontraktstillverkaren Inission har utsett Björn Lifvergren till ny vd för Inission AB. Björn kommer närmast från en tjänst som vd för Motala Verkstad Group och börjar sin tjänst hos Inission senare i mars i år.
Till den värmländska kontraktstillverkaren tar Björn med sig erfarenhet av förändringsledning i ledande roller på en internationell spelplan med produktion som en röd tråd genom karriären. Björn har ett flertal år arbetat hos Atlas Copco med effektiviseringar och förbättringar. Björn kommer in i en expansiv tid av Inissions utveckling och kommer att förstärka koncernledningen för att möjliggöra ytterligare tillväxt.

– Jag är glad över att vi rekryterat Björn som en kraft att lyfta Inission till nästa nivå. Björn är en kompetent ledare som kommer in vid en perfekt tidpunkt för att ytterligare trimma verksamheten. Inissions styrka är att kombinera lönsamhet med tillväxt och förstärker ledningen för att möjliggöra en fortsatt framgångsrik resa. Björn kommer med sin erfarenhet att förstärka koncernledningen och inledningsvis fokusera på de nuvarande produktionsenheterna. Detta kommer att möjliggöra mer energi på organisk lönsamhet och tillväxt, säger Fredrik Berghel, koncernchef Inission.

– Jag känner mycket för tillverkande industri och den flexibilitet som behövs i en entreprenörsdriven verksamhet. Jag tror starkt på den vision som finns för koncernen och ser fram emot att vara med och bidra i den spännande utveckling som Inission står inför, där kundbehoven står i centrum, säger Björn Lifvergren.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2