Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© olivier26 dreamstime.com Elektronikproduktion | 23 februari 2017

Scanditron stärker närvaron i Baltikum

Scanditron stärker sitt säljteam med anställningen av Viljar Kovaljov som säljchef för de baltiska länderna.
– Vi är mycket glada att välkomna Viljar till vårt team, och vi är säkra på att hans erfarenhet och kompetens kommer att vidareutveckla vår växande kundbas i de baltiska länderna, säger Björn Johnsson, vd för Scanditron gruppen.

Viljar Kovaljov har i många år varit aktiv inom ytmonteringsindustrin. Han har bred erfarenhet av elektronisk produktion och med det även lödning, screentryckning, stencilproduktion, lackning, dispensering, AOI och röntgen.

– Jag ser fram emot att supportera kunder i Estland, Litauen och Lettland med försäljning av Scanditrons produkter. Det känns roligt att bli en del av Scanditron som erbjuder kompletta processlösningar med marknadsledande utrustningar och material såsom EKRA, FUJI, Rehm, Koh Young, Besi Datacon, Metcal, AIM och Scanditrons egna laserskurna och steppade stenciler, säger Viljar.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1