Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© pichetw dreamstime.com Elektronikproduktion | 27 februari 2017

Lagercrantz köper E-Tech Components Ltd

Lagercrantz Group meddelar att bolaget har förvärvat samtliga aktier i det brittiska bolaget E-Tech Components Ltd.
E-Tech är distributör, i första hand på den brittiska marknaden, av tillbehör och produkter relaterade till kablar, elinstallationer och närliggande områden. Bolaget är bland annat en distributör av Lagercrantz’ dotterbolag Elpress ABs produkter i Storbritannien. Bolaget har sin verksamhet i Manchester och har en årlig försäljning om cirka 2 miljoner pund.

– E-Tech är väl inarbetat på en för Lagercrantz relevant marknadsnisch. Utöver distribution av befintliga leverantörers produkter kommer E-Tech nu också erbjuda bearbetning av marknaden i UK för andra Lagercrantz-bolag. kommenterar Ulf Gladh, divisionschef inom Lagercrantz Group.

– Med Lagercrantz som ägare får E-Tech en långsiktig och finansiellt stark ägare som kan stötta oss i våra tillväxtambitioner. Vi ser fram emot möjligheten att utveckla affärer med fler bolag inom Lagercrantz koncernen, säger Christopher Montgomery, delägare och vd i E-Tech.

E-Tech kommer att tillhöra Lagercrantz division Electronics verksamhet i Danmark från och med februari 2017.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1