Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© BEPE Elektronik Elektronikproduktion | 28 februari 2017

BEPE Elektronik tar plats i nya lokaler

Den första april fĂ„r BEPE nycklarna till den 1’400 kvadratmeter stora – nybyggda – lokalen i Borgens IndustriomrĂ„de i AlingsĂ„s.
Lokalen innebÀr en ytökning om 400 kvadratmeter men förutom sjÀlva storleksökningen handlar det framförallt om en mer optimerad planlösning som kommer att resultera i en bÀttre intern logistik samt möjlighet för BEPE att hjÀlpa sina kunder med box-build och lagring.
© BEPE Elektronik
– Vi kommer att gĂ„ frĂ„n vad vi har idag vilket egentligen Ă€r tvĂ„ lokaler till en och med det samlar vi allt under ett och samma tak vilket Ă€r en stor fördel, sĂ€ger Peder Thiel, försĂ€ljnings- och marknadsansvarig för BEPE. Peder förklarar att sĂ„ som upplĂ€gget Ă€r nu mĂ„ste monteringspersonalen lĂ€mna ena lokalen ett par gĂ„nger per dag för att fortsĂ€tta i den andra – och den spilltiden kommer att försvinna med flytten. – Det Ă€r fyra man som gĂ„r tre gĂ„nger per dag i alla fall. SlĂ„r man ut det blir det ungefĂ€r en timma om dagen som försvinner pĂ„ det. En timma om dagen som BEPE nu fĂ„r tillbaka. Eller en extra halvdag per vecka om man vill se det sĂ„. Men flytten kommer ocksĂ„ innebĂ€ra att bolaget kan vĂ€xa rent produktionsmĂ€ssigt och bli mer konkurrenskraftiga. – Vi kommer kunna ta pĂ„ oss mer jobb, ta oss an fler kunder samt göra mer slutförĂ€dling. Vi kommer Ă€ven kunna lagra kunders material och produkter, förklarar Peder. Man kommer Ă€ven att förbereda för ett renrum – nĂ„got som enligt Peder kommer byggas vĂ€ldigt snart och stĂ„ redo ”on demand”. Men huvudpunkten Ă€r fortfarande att allt Ă€r under samma tak. – Det Ă€r faktiskt att vi fĂ„r in alla under samma tak. Det har varit lite statiskt med tvĂ„ produktionslokaler. Nu blir alla samlade under samma tak i det vardagliga arbetet. Sen fĂ„r man ju ocksĂ„ en större överblick av arbetet i sig. För 2017 Ă€r det BEPE 2.0 som gĂ€ller förklarar Peder. Med nya lokaler och en nyoljad verksamhet har företaget identifierat en ny handlingsplan – nĂ€rmare samarbete inom företaget. Detta ska resultera i ett Ă€nnu mer snabbfotat BEPE.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-02-15 09:57 V12.1.1-1