Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© NCAB Mönsterkort | 28 februari 2017

NCAB expanderar i Italien

NCAB avslutade sitt 2016 med att etablera sig i Italien. Bolaget öppnade upp ett nytt kontor i Piacenza, ungefär 70 kilometer sydost om Milano.
Hittills har tre anställda rekryterats och NCAB meddelar att man fortfarande söker kompetent personal att snabbt få tillväxt.

– Vi har under en längre tid tittat på att expandera i Italien, och vi är glada att äntligen börja marknadsföra uppstarten av vårt nya NCAB bolag. Mönsterkortsmarknaden i Italien är den näst största i Europa efter Tyskland. Marknaden är fragmenterad med många medelstora EMS- och OEM-företag, vilket passar NCAB Groups affärsmodell, säger NCAB Groups CFO, Anders Forsén.

Det nya kontoret är beläget i Piacenza strax söder om Milano. Verksamheten kommer fokusera på norra Italien där också de flesta av mönsterkortsköparna finns, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

Pascal Lequerre leder NCAB:s italienska verksamhet och kommer till företaget med en omfattande backgrund inom mönsterkortsverksamhet.

– Jag ser verkligen fram emot att etablera NCAB Group i Italien. Det är en intressant marknad med många affärsmöjligheter för ett företag som NCAB Group, säger Pascal.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-25 19:10 V11.1.0-2