Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© NCAB Mönsterkort | 28 februari 2017

NCAB expanderar i Italien

NCAB avslutade sitt 2016 med att etablera sig i Italien. Bolaget öppnade upp ett nytt kontor i Piacenza, ungefÀr 70 kilometer sydost om Milano.
Hittills har tre anstÀllda rekryterats och NCAB meddelar att man fortfarande söker kompetent personal att snabbt fÄ tillvÀxt.

– Vi har under en lĂ€ngre tid tittat pĂ„ att expandera i Italien, och vi Ă€r glada att Ă€ntligen börja marknadsföra uppstarten av vĂ„rt nya NCAB bolag. Mönsterkortsmarknaden i Italien Ă€r den nĂ€st största i Europa efter Tyskland. Marknaden Ă€r fragmenterad med mĂ„nga medelstora EMS- och OEM-företag, vilket passar NCAB Groups affĂ€rsmodell, sĂ€ger NCAB Groups CFO, Anders ForsĂ©n.

Det nya kontoret Àr belÀget i Piacenza strax söder om Milano. Verksamheten kommer fokusera pÄ norra Italien dÀr ocksÄ de flesta av mönsterkortsköparna finns, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

Pascal Lequerre leder NCAB:s italienska verksamhet och kommer till företaget med en omfattande backgrund inom mönsterkortsverksamhet.

– Jag ser verkligen fram emot att etablera NCAB Group i Italien. Det Ă€r en intressant marknad med mĂ„nga affĂ€rsmöjligheter för ett företag som NCAB Group, sĂ€ger Pascal.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2