Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© prevas Embedded | 01 mars 2017

Carlsbergs Ökar produktiviteten med Prevas

Prevas kommer att leverera en ny processlösning till Carlsbergs anläggning i Ramlösa – en order värd cirka 14 miljoner kronor. Den nya lösningen kommer att driftsättas under våren 2017.
Prevas ska leverera en nyckelfärdig och automatiserad processombyggnad. Det är ett totalåtagande som omfattar byggnation, processteknik, automation och montage.

– Prevas har mångårig erfarenhet och djup kompetens inom process och automation och kan erbjuda kompletta nyckelfärdiga lösningar. I våra uppdrag väljer vi den lösning som passar kundens behov bäst. Vi är mycket stolta över att Carlsberg fortsätter att ta vår hjälp i sin utvecklingsresa, säger Henric Persson säljansvarig på Prevas i Malmö.

I Ramlösa utanför Helsingborg fylls varje år flaskor och burkar med Ramlösa Original, Ramlösa Citrus, Ramlösa Fläder och många andra smaker – totalt handlar det om cirka 90 miljoner liter mineralvatten som ska tappas upp.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1