Mönsterkort | 23 augusti 2002

Print Production till Sverige

Den danska mönsterkortstillverkaren Print Production A/S har startat verksamhet i Sverige.

Michael Petersson,
leder Print i Sverige


Från och med augusti har den Danska mönsterkortstillverkaren Print startat ett kontor i Oskarshamn med Michael Petersson som säljare, han kommer närmast från PRINTEC men har jobbat 22 år i branschen.

Print kommer att vara en totalleverantör av mönsterkort till den Nordiska elektronikindustrin med både egen tillverkning och Trading.

Intresset för miljöriktig tillverkning är mycket stor i Danmark och Print ingår som en aktiv medlem i en frivillig organisation med namnet "Green Network". Denna organisations mål är att alla medlemmar aktivt verkar för en bättre tillverkning och arbetsmiljö.

Print förespråkar halogenfria material för både dubbelsidiga och flerlagerskort, samt att använda silver istället för tenn/bly som ytbehandling. På grund av detta miljötänkande erbjuder man sina kunder att utan prishöjning köpa silverkort istället för tenn/bly, fördelen blir att korten är lika släta som kemiskt guld, vilket är bra för t.ex. kort med finepitch.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-07-18 17:55 V10.0.0-2