Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© epicenter Teknik | 06 mars 2017

Epicenter storsatsar på digital signage med Ubiq Solutions

Innovationshuset Epicenter invigdes nyligen pÄ SveavÀgen i Stockholm. Som en integrerad del av deras kommunikation storsatsar man pÄ digital signage-teknik med Ubiq som leverantör.
PÄ plats finns bland annat en av vÀrldens största mobila videovÀggar, en digital dekor med bland annat 3D-mapping och uppkopplade digitala informationstavlor.

Installationen som genomförts tillsammans med Ubiq har bestĂ„tt av flera delmoment, inklusive vad man pĂ„stĂ„r Ă€r vĂ€rldens största mobila videovĂ€gg med 27 sammankopplade skĂ€rmar – som kan styras via en tablet. Konferensrummen Ă€r utrustade med skĂ€rmlösningar som mixar signage med medlemmarnas presentationer. PĂ„ öppna ytor i korridorer och landskap sitter informationsskĂ€rmar kopplade till Epicenters centrala publiceringssystem som hanteras av den egna personalen.

Bakom installationen stĂ„r Ubiq, som levererat en helhetslösning med bĂ„de hĂ„rd- och mjukvara. Signage- skĂ€rmarna Ă€r utspridda över sĂ„ gott som alla rum och uppkopplade via Ubiqs mediastyrningssystem ”Media Manager” och kan supporteras och uppdateras pĂ„ distans via det molnbaserade grĂ€nssnittet.

– Vi Ă€r stolta över att ha medverkat till en sĂ„ spĂ€nnande miljö som Epicenter Ă€r, vi har tillsammans kunnat skapa en stilstudie för hur signage tekniken kan bidra till sĂ„vĂ€l funktion som design. Den centrala styrningen förenklar kraftigt för Epicenter nĂ€r de sjĂ€lva enkelt sköter uppdatering av content. systemets funktioner gör Ă€ven att vi kan ha en oövertrĂ€ffad servicenivĂ„ eftersom det mesta kan hanteras pĂ„ distans, sĂ€ger Mats Mileblad, vd pĂ„ Ubiq.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1