Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Göte Fagerfjäll Elektronikproduktion | 13 mars 2017

Årets Elektronikföretag i Västsverige 2017

Under årets upplaga av Elektronikmässan 2017 passade Elektronikindustriföreningen i Göteborg (EIG) på att utdela priset ”Årets Elektronikföretag i Västsverige” samt ”Årets Unga Elektronikföretag i Västsverige”.

Med motiveringen; ”Företaget har i en tuff Internationell miljö skapat ett tillväxtföretag baserat på egen design och produktion. Priset går till ett företag som innovativt surfar på musikvågen, lyssnar på sina kunder och ger det dom vill ha” – kammade Elektron Music Machines MAV AB hem vinsten som Årets Elektronikföretag i Västsverige 2017. ”Som leverantör har de lyckat komma nära sina kunder och vara lyhörda för nya trender och förstå och lösa de indirekta kraven i sina produkter. Att göra detta ifrån lilla Göteborg med en engagerad personal som hanterar internationella spelare och konkurrenter är i sig en bedrift. Att sedan kommersiellt kunna växa och hitta nya nischer och kunder är vad som får oss i Elektronikindustriföreningen i Göteborg att med stor glädje tilldela priset för Årets Elektronikföretag i Västsverige 2017 till Elektron AB,” skriver EIG. De som nu kan titulera sig som Årets Unga Elektronikföretag i Västsverige 2017 är inga andra än Parakey AB – som enligt EIG imponerar med att i en oligopol-liknande bransch sticka ut och utmana, både med affärsmodell och teknologi med intresse för snabb internationell tillväxt. ”Ett personligt problem blev lyckan. Att släppa in en hantverkare som aldrig kommer på avtalad tid. Kring detta har företaget byggt en innovativ produkt med en fungerande affärsmodell som kommer utmana och sätta en sann IoT prägel på låsbranschen. Det är med stor glädje att tilldela priset Årets Unga Elektronikföretag i Västsverige 2017 till Parakey AB,” skriver EIG i sin motivering.
Fotograf: © Göte Fagerfjäll: från V. i bild. Jonas Hillman från Elektron. Iman Habib - Ordförande för EIG och Jonas Arvidsson från Parakey.
Annons
Annons
2021-09-20 15:21 V18.22.20-2