Annons
Annons
Annons
Annons
© dirk ercken dreamstime.com Komponenter | 13 mars 2017

Mikael Andreasson till Westcomp

Tidigare Bejoken vd:n Mikael Andreasson har hittat till komponentdistributören Westcomp AB.

Mikael kommer att ta plats som säljare hos bolaget och kommer i sin nya roll att presentera Westcomps affärsidé för potentiella kunder i södra Sverige – samtidigt kommer han att jobba för att utveckla affärerna med befintliga kunder i samma region. Hur hamnade du hos Westcomp?
© Westcomp - Mikael Andreasson
– Jag har känt gänget på Westcomp i väldigt många år och vet att vi har samma syn på hur man tar hand om kunder och gör affärer. Så efter att jag slutat på Bejoken och haft lite ledigt var det inte ett svårt beslut att ta upp en diskussion med Westcomp då de hörde av sig, säger Mikael Andreasson till evertiq. Vad tar du med dig från tidigare tjänster? – Förhoppningsvis kan jag bidra med mitt kontaktnät både på kund och leverantörs sidan. Drygt 31 års erfarenhet i branschen får de också med på köpet. Jag tror även att jag skall kunna bidra med lite idéer till datorsystemet då man använder samma system som jag jobbat med i nästan 10 år, avslutar Mikael. Patrick Wiström som sitter i ledningsgruppen för Marknad/Försäljning säger att bolaget inte behövde fundera någon längre tid med att söka upp Mikael när han väl blev tillgänglig.
© Westcomp - Patrick Wiström
– Mikael är en person som vi under många år alltid har haft en mycket god relation med och när en sådan person blir tillgänglig behöver man inte fundera många sekunder på om det är rätt för Westcomp. Det är mycket snack om muskler men i Mikael finns det mycket hjärta, hjärna, attityd och driv och kombinationen av detta är vad vi söker, säger Patrick Wiström Hur kommer arbetet och strategin fortlöpa nu när ni har lite extra muskler? – Som alltid så krävs det hårt arbete och tålamod för att utveckla befintliga och nya affärer. Mikael kommer att vara stationerad i södra Sverige och i första hand utgå därifrån. Vi har främst kunder i Sverige men även en del av våra lösningar på plats ännu längre söderut, förklarar Patrick. Westcomp är inne på andra halvan av sitt år och resten ser ut att bli minst lika starkt, berättar Patrick. – När det gäller efterfrågan av Westcomp lösningar så ökar intresset i takt med att vi kan visa fördelarna på ett bra sätt. Vi på Westcomp helt övertygade om att framtidens krav inkluderar behovsanpassade lösningar och att man kan tillföra något i värdekedjan, avslutar Patrick.
Visa fler nyheter
2019-11-19 17:01 V14.7.13-1