Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dirk ercken dreamstime.com Komponenter | 13 mars 2017

Mikael Andreasson till Westcomp

Tidigare Bejoken vd:n Mikael Andreasson har hittat till komponentdistributören Westcomp AB.
Mikael kommer att ta plats som sĂ€ljare hos bolaget och kommer i sin nya roll att presentera Westcomps affĂ€rsidĂ© för potentiella kunder i södra Sverige – samtidigt kommer han att jobba för att utveckla affĂ€rerna med befintliga kunder i samma region.

Hur hamnade du hos Westcomp?

© Westcomp - Mikael Andreasson
– Jag har kĂ€nt gĂ€nget pĂ„ Westcomp i vĂ€ldigt mĂ„nga Ă„r och vet att vi har samma syn pĂ„ hur man tar hand om kunder och gör affĂ€rer. SĂ„ efter att jag slutat pĂ„ Bejoken och haft lite ledigt var det inte ett svĂ„rt beslut att ta upp en diskussion med Westcomp dĂ„ de hörde av sig, sĂ€ger Mikael Andreasson till evertiq.

Vad tar du med dig frÄn tidigare tjÀnster?

– Förhoppningsvis kan jag bidra med mitt kontaktnĂ€t bĂ„de pĂ„ kund och leverantörs sidan. Drygt 31 Ă„rs erfarenhet i branschen fĂ„r de ocksĂ„ med pĂ„ köpet. Jag tror Ă€ven att jag skall kunna bidra med lite idĂ©er till datorsystemet dĂ„ man anvĂ€nder samma system som jag jobbat med i nĂ€stan 10 Ă„r, avslutar Mikael.

Patrick Wiström som sitter i ledningsgruppen för Marknad/FörsÀljning sÀger att bolaget inte behövde fundera nÄgon lÀngre tid med att söka upp Mikael nÀr han vÀl blev tillgÀnglig.

© Westcomp - Patrick Wiström
– Mikael Ă€r en person som vi under mĂ„nga Ă„r alltid har haft en mycket god relation med och nĂ€r en sĂ„dan person blir tillgĂ€nglig behöver man inte fundera mĂ„nga sekunder pĂ„ om det Ă€r rĂ€tt för Westcomp. Det Ă€r mycket snack om muskler men i Mikael finns det mycket hjĂ€rta, hjĂ€rna, attityd och driv och kombinationen av detta Ă€r vad vi söker, sĂ€ger Patrick Wiström

Hur kommer arbetet och strategin fortlöpa nu nÀr ni har lite extra muskler?

– Som alltid sĂ„ krĂ€vs det hĂ„rt arbete och tĂ„lamod för att utveckla befintliga och nya affĂ€rer. Mikael kommer att vara stationerad i södra Sverige och i första hand utgĂ„ dĂ€rifrĂ„n. Vi har frĂ€mst kunder i Sverige men Ă€ven en del av vĂ„ra lösningar pĂ„ plats Ă€nnu lĂ€ngre söderut, förklarar Patrick.

Westcomp Àr inne pÄ andra halvan av sitt Är och resten ser ut att bli minst lika starkt, berÀttar Patrick.

– NĂ€r det gĂ€ller efterfrĂ„gan av Westcomp lösningar sĂ„ ökar intresset i takt med att vi kan visa fördelarna pĂ„ ett bra sĂ€tt. Vi pĂ„ Westcomp helt övertygade om att framtidens krav inkluderar behovsanpassade lösningar och att man kan tillföra nĂ„got i vĂ€rdekedjan, avslutar Patrick.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1