Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dirk ercken dreamstime.com Komponenter | 13 mars 2017

Mikael Andreasson till Westcomp

Tidigare Bejoken vd:n Mikael Andreasson har hittat till komponentdistributören Westcomp AB.
Mikael kommer att ta plats som sĂ€ljare hos bolaget och kommer i sin nya roll att presentera Westcomps affĂ€rsidĂ© för potentiella kunder i södra Sverige – samtidigt kommer han att jobba för att utveckla affĂ€rerna med befintliga kunder i samma region. Hur hamnade du hos Westcomp?
© Westcomp - Mikael Andreasson
– Jag har kĂ€nt gĂ€nget pĂ„ Westcomp i vĂ€ldigt mĂ„nga Ă„r och vet att vi har samma syn pĂ„ hur man tar hand om kunder och gör affĂ€rer. SĂ„ efter att jag slutat pĂ„ Bejoken och haft lite ledigt var det inte ett svĂ„rt beslut att ta upp en diskussion med Westcomp dĂ„ de hörde av sig, sĂ€ger Mikael Andreasson till evertiq. Vad tar du med dig frĂ„n tidigare tjĂ€nster? – Förhoppningsvis kan jag bidra med mitt kontaktnĂ€t bĂ„de pĂ„ kund och leverantörs sidan. Drygt 31 Ă„rs erfarenhet i branschen fĂ„r de ocksĂ„ med pĂ„ köpet. Jag tror Ă€ven att jag skall kunna bidra med lite idĂ©er till datorsystemet dĂ„ man anvĂ€nder samma system som jag jobbat med i nĂ€stan 10 Ă„r, avslutar Mikael. Patrick Wiström som sitter i ledningsgruppen för Marknad/FörsĂ€ljning sĂ€ger att bolaget inte behövde fundera nĂ„gon lĂ€ngre tid med att söka upp Mikael nĂ€r han vĂ€l blev tillgĂ€nglig.
© Westcomp - Patrick Wiström
– Mikael Ă€r en person som vi under mĂ„nga Ă„r alltid har haft en mycket god relation med och nĂ€r en sĂ„dan person blir tillgĂ€nglig behöver man inte fundera mĂ„nga sekunder pĂ„ om det Ă€r rĂ€tt för Westcomp. Det Ă€r mycket snack om muskler men i Mikael finns det mycket hjĂ€rta, hjĂ€rna, attityd och driv och kombinationen av detta Ă€r vad vi söker, sĂ€ger Patrick Wiström Hur kommer arbetet och strategin fortlöpa nu nĂ€r ni har lite extra muskler? – Som alltid sĂ„ krĂ€vs det hĂ„rt arbete och tĂ„lamod för att utveckla befintliga och nya affĂ€rer. Mikael kommer att vara stationerad i södra Sverige och i första hand utgĂ„ dĂ€rifrĂ„n. Vi har frĂ€mst kunder i Sverige men Ă€ven en del av vĂ„ra lösningar pĂ„ plats Ă€nnu lĂ€ngre söderut, förklarar Patrick. Westcomp Ă€r inne pĂ„ andra halvan av sitt Ă„r och resten ser ut att bli minst lika starkt, berĂ€ttar Patrick. – NĂ€r det gĂ€ller efterfrĂ„gan av Westcomp lösningar sĂ„ ökar intresset i takt med att vi kan visa fördelarna pĂ„ ett bra sĂ€tt. Vi pĂ„ Westcomp helt övertygade om att framtidens krav inkluderar behovsanpassade lösningar och att man kan tillföra nĂ„got i vĂ€rdekedjan, avslutar Patrick.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-02-15 09:57 V12.1.1-1