Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© edhar yralaits dreamstime.com Elektronikproduktion | 13 mars 2017

Abax skriver avtal med kinesisk industrijätte

Kinesiska Sinochem – ett fortune 200-företag – har valt Abax som leverantör av telematiklösningar för tankbilar och tung utrustning.
– Kina Ă€r en viktig marknad för oss och vi Ă€r stolta över att Sinochem har valt oss som sin samarbetspartner. Avtalet Ă€r en viktig milstolpe för oss och kommer stĂ€rka vĂ„r position pĂ„ den kinesiska marknaden, förklarar Petter Quinsgaard, VD pĂ„ Abax Group.

Det treĂ„riga avtalet mellan de tvĂ„ parterna innebĂ€r att Abax kommer leverera upp till 40’000 abonnemang per Ă„r till Sinochem. Abax ser avtalet som en viktig plattform för att fortsĂ€tta utveckla telematiksindustrin med smarta tekniklösningar för utrustning och fordon.

– För Abax Ă€r Sinochem en lĂ€mplig partner som ger oss stor möjlighet till att fortsĂ€tta utveckla tekniska lösningar inom vĂ„r bransch. Nu Ă€r det upp till oss att fortsĂ€tta leverera marknadsledande teknologi och tjĂ€nster med kompetenta medarbetare med rĂ€tt attityd, sĂ€ger Mathias Eliasson, vd pĂ„ Abax Sverige.

Abax gick in i den kinesiska marknaden i juli 2016 och har kontor i Nantong City, Jiangsu. I december 2016 blev det officiellt att Abax ingick partnerskap med telefonijÀtten China Mobile.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1