Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© XMReality Elektronikproduktion | 20 mars 2017

XMReality AB planerar listning på Nasdaq First North

XMReality AB, ett teknikföretag som utvecklar och sÀljer mjukvara och hÄrdvara inom augmented reality, har beslutat att ansöka om listning pÄ Nasdaq First North.
– Vi lever i en spĂ€nnande tid – mitt i den fjĂ€rde industriella revolutionen, dĂ€r banbrytande teknologiska och vetenskapliga framsteg kontinuerligt skapar nya möjligheter, utmaningar och förvĂ€ntningar. Det mĂ€rker vi pĂ„ XMReality tydligt i diskussionerna med vĂ„ra globala kunder. XMReality Ă€r fokuserat pĂ„ÌŠ industriella tillĂ€mpningar av sĂ„ kallad förstĂ€rkt verklighet eller Augmented Reality, sĂ€ger Johan Castevall, vd för XMReality.

I samband med noteringen genomföra en nyemission om cirka 60 miljoner kronor riktad till allmÀnheten i Sverige och institutionella investerare.

– Vi tillĂ€mpar vĂ„rt AR-kunnande pĂ„ÌŠ Remote Guidance, vĂ€gledning pĂ„ÌŠ distans. Vi var först med en industrianpassad AR-lösning och har redan intagit en stark marknadsposition. Remote Guidance innebĂ€r att en person pĂ„ÌŠ en viss plats fĂ„r instruktioner av en person pĂ„ÌŠ en annan plats för att lösa en uppgift. Kunskap kan överföras var som helst – just dĂ„ den behövs. Det sker med hjĂ€lp av XMRealitys internetbaserade AR-lösning i kombination med videokommunikation. Nu tar vi steget till den publika vĂ€rlden och genom en notering pĂ„ Nasdaq First North kan vi erbjuda fler att vara med pĂ„ vĂ„r resa in i framtiden, avslutar Castevall.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2