Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 26 augusti 2002

Referenskonstruktion från Cypress

Cypress introducerar referenskonstruktion för portabla USB 2.0 Flash-enheter.
Cypress Semiconductor introducerar en referenskonstruktion för USB 2.0-baserade portabla läs/skrivenheter för flashminnen. Referenskonstruktionen (CY4616) stödjer varje pc eller produkt med USB-port och masslagringsmöjlighet. CY4616 är en liten portabel lagringsenhet som kan ersätta en floppy-diskenhet.

CY4616 levereras med fullständiga underlag för hård- och mjukvarukonstruktion och har en lagringskapacitet på 128 MB, write protect-funktionalitet, samt stöd för Windows och MacOS. Produkten har äkta plug-and-play-egenskaper och möjliggör datalagring och dataöverföring mellan pc-datorer.

Referenskonstruktionen är första steget i ett tvåstegsprojekt. Det första omfattar ett kretskort, ett USB-chip, kontaktdon och ett 128 MB flashminne i ett hölje med dimensionerna 50,8 x 22,2 mm (2" x 7/8"). Nästa steg innebär större lagringskapacitet, högre prestanda och utökad funktionalitet.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2