Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Note Elektronikproduktion | 12 april 2017

Stefan Hedelius slutar som vd för Note

Kontraktstillverkaren meddelar att Stefan Hedelius pÄ egen begÀran kommer att avsluta sin tjÀnst som vd och koncernchef för Note AB.
Orsaken beskrivs vara olika syn pÄ Notes framtida strategiska vÀgval och prioriteringar. Stefan kommer att ersÀttas av Per Ovrén, som idag Àr medlem av Notes styrelse. Bolagets CFO Henrik Nygren gÄr in som tillförordnad vd till dess att Per startar.

– Vi Ă€r mycket nöjda med vad Stefan Ă„stadkommit i Note under sin tid som vd och beklagar att Stefan valt att lĂ€mna bolaget. PĂ„ samma gĂ„ng Ă€r vi glada över att övergĂ„ngen kan ske under ordnade former, dels genom att Stefan kommer bidra i pĂ„gĂ„ende processer och ta detta i mĂ„l under vĂ„ren och sommaren, dels genom att Per, tack vare sin tidigare plats i styrelsen, pĂ„ kort tid tillgodogjort sig en god kunskap om bolaget och Ă€r vĂ€l insatt i pĂ„gĂ„ende aktiviteter sĂ€ger John Hedberg, Notes styrelseordförande.

– Mitt val att lĂ€mna bottnar inte i nĂ„gon konflikt utan jag och styrelsen har konstaterat att vi har olika uppfattningar om framtida prioriteter. Det Ă€r dĂ€rför rĂ€tt tid för mig att lĂ€mna över till nĂ„gon annan. SĂ€ttet det sker pĂ„ gör mig förvissad om att Notes positiva utveckling kommer att fortsĂ€tta, sĂ€ger Stefan Hedelius.

Stefan kommer formellt lÀmna rollen som vd den 30 april. Bolagets CFO, Henrik Nygren, tar över som tillförordnad vd till dess att Per Ovrén startar, vilket kommer att ske sÄ snart som möjligt. Per kommer nÀrmast frÄn koncernledningen i Bilia AB dÀr han ansvarar för affÀrsutveckling, inköp och business control. Stefan kommer att stÄ till bolagets förfogande fram till den 15 september för överlÀmning till Per samt för att slutföra ett antal pÄgÄende projekt.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1