Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© evertiq Elektronikproduktion | 13 april 2017

JLT fortsätter expandera – ansluter ytterligare partners till säljnätverket

JLT Mobile Computers – som utvecklar och tillverkar stryktåliga datorer för krävande miljöer – förstärker sin etablering på den internationella marknaden genom att ansluta ytterligare fem försäljningspartners till JLT Global Sales Partner Program.

JLT har haft en god utveckling under de senaste åren och 2016 var ur flera aspekter ett rekordår med en inkomstökning på 50 procent och en femdubblering av vinsten. En del av JLT:s långsiktiga strategi för att fortsätta växa på såväl befintliga som nya marknader är att kontinuerligt utöka det internationella nätverket av återförsäljare, med fem nya partners förstärker JLT nu sin position på den globala marknaden och lägger grunden för fortsatt tillväxt. Medlemskapet i partnerprogrammet ger utöver försäljningsrätten till de stryktåliga datorerna från JLT tillgång till en gemensam plattform genom vilken teknisk information, produktrelaterad utbildning, verktyg och säljstöd tillhandahålls. Följande partners är nu anslutna till JLT Global Sales Partner Program:
  • Anixandra Systemy AutoID är en etablerad polsk systemintegratör specialiserad på logistik, lagerhantering- och produktionssystem.
  • East Link Engineering är en återförsäljare på Sri Lanka som tillhandahåller ett utbud av aktiva och passiva LAN-baserade produkter samt fiberoptiska lösningar på den sydostasiatiska marknaden.
  • Portugisiska IdentPrint specialiserar sig på identifiering och automatisk datainsamling inom logistik, industriverksamhet, försäljnings samt teknikverksamheter.
  • Kaprio i Marocko är specialiserade på Auto-Id och skannerlösningar för alla typer av kunder. Som helhetsleverantör hanterar de också ett nätverk av återförsäljare i Marocko och kringliggande länder.
  • Turkiska SEDNA är en etablerad distributör av bland annat skanners, printrar, mobila handterminaler samt truckterminaler.
Annons
Annons
2020-08-05 00:04 V18.8.2-1