Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© impact coatings Elektronikproduktion | 21 april 2017

Vaktombyte i Impact Coatings ledning – ny vd på plats

Henrik Ljungcrantz avlöser Göran Felldin som vd för Impact Coatings AB. ”Som grundare, CTO och väl förtrogen med marknad och kunder är Henrik ett val som vi i styrelsen är mycket nöjda med” säger styrelseordförande Lars-Erik Nordell.
En förundersökning angående olovligt röjande av insiderinformation är nu nedlagd och styrelsen kan därmed genomföra det byte på vd-posten som inleddes redan efter jul. Marknadens efterfrågan på bland annat beläggningslösningar och system inom Fuel Cells har inneburit en flygande start på det nya året, skriver Impact Coatings i ett pressmeddelande.

”Jag ser verkligen fram emot att leda Impact Coatings i en storsatsning. Och inte bara inom Fuel Cells, men inom hela automotive-marknaden och då speciellt att få möta en snabbväxande kinesisk efterfrågan” säger Henrik Ljungcrantz.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1