Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JLT Mobile Computers Elektronikproduktion | 27 april 2017

JLT Mobile Computers levererar till lagerverksamhet i USA

JLT Mobile Computers, som utvecklar och tillverkar stryktåliga datorer för krävande miljöer, har fått en order på ett flertal VERSO+ 10-datorer till en stor internationell biltillverkare för användning i deras USA-lager.
Ordern positionerar JLT väl för framtida affärer då detta är en del av en större utrullning av fordonsdatorer hos företaget som har ett flertal produktion- och distributionsanläggningar världen över.

”VERSO+ 10-datorn har marknadens minsta format och representerar en ny klass av strykt√•liga datorer som med full tillf√∂rlitlighet levererar b√§sta t√§nkbara anv√§ndarupplevelse √§ven i de mest kr√§vande milj√∂er”, s√§ger Eric Miller, VD f√∂r JLT Mobile Computers Inc. ”Konkurrensen fr√•n v√§letablerade kollegor i branschen var h√•rd och att valet d√• faller p√• v√•r VERSO+ 10-dator bevisar att dess kompakta format och utm√§rkta prestanda √§r vinnande egenskaper inom logistikverksamhet”.

Den kapacitiva pekskärmen (PCT) med JLT PowerTouch-teknologi ger användaren en upplevelse likt den hos konsumentprodukter, men med en avsevärt mycket bättre hållbarhet. Till skillnad från datorer med resistiva skärmar, där en av de vanligaste orsakerna till driftstopp är att pekskärmen går sönder och datorn behöver repareras eller bytas ut, är den kapacitiva skärmen mycket tålig mot repor och slitage, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Datorn är utrustad med inbyggda PIFA-antenner för WiFi och Bluetooth för att garantera tillförlitlig trådlös uppkoppling över stora områden. Den är konfigurerad med Intel E3845-processor, 64-bitars operativ system och 4GB DDR3 RAM-minne.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1