Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Tektronix Elektronikproduktion | 02 maj 2017

C.N. Rood blir distributionspartner för Tektronix i Sverige

MĂ€tlösningsleverantören Tektronix kommer frĂ„n och med den första juni 2017 att ha en ny distributionspartner i Sverige – C.N. Rood tar över frĂ„n sommaren över ansvaret frĂ„n Nortelco Electronics.
– Vi Ă€r glada att ha bĂ„de Nortelco Electronics och CN Rood i vĂ„rt distributionsnĂ€t", sĂ€ger Enrico Zanoio, Tektronix försĂ€ljningschef för Norden.

– BĂ„da företagen har högt anseende nĂ€r det gĂ€ller kund-, marknads- och produktkunskaper och det nya arrangemanget Kommer att ge dem möjlighet att erbjuda dedikerat lokalt stöd och teknisk expertis som hjĂ€lper vĂ„ra kunder att fatta rĂ€tt köpbeslut för lösa sina mĂ€tutmaningar, fortsĂ€tter Zanoio.

– Vi fokuserar pĂ„ partnerskap med företag som tillhandahĂ„ller tekniskt ledarskap och har arbetat nĂ€ra Tektronix pĂ„ Benelux-marknaden under mĂ„nga Ă„r. Vi Ă€r glada att utöka det framgĂ„ngsrika partnerskapet till Sverige och arbetar nĂ€ra Nortelco Electronics sĂ„ att vi kan fortsĂ€tta tillhandahĂ„lla de bĂ€sta produkterna, lösningarna och stödet till vĂ„ra kunder, sĂ€ger Ivo Kauffmann, C.N. Rood vd.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1