Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© trueffelpix dreamstime.com Elektronikproduktion | 02 maj 2017

GM nyanställer – satsar på självkörande teknik

General Motors meddelar att bolaget kommer att skapa fler än 1’100 nya jobb samt investera 14 miljoner dollar i en ny FoU-anläggning för sin Cruise Automation-verksamhet i San Francisco.
Investeringar syftar till att göra det möjligt för Cruise Automation att utöka utvecklingen av teknologier för självkörande bilar.

GM förvärvade Cruise Automation i mars 2016 för att stärka företagets mjukvaruutvecklingsmöjligheter och påskynda utvecklingen av självkörande fordonsteknik.

Med den nya investeringen kommer GM återanvända en en befintlig anläggning i San Francisco som mer än dubblerar Cruise Automations forsknings- och utvecklingsutrymme. Cruise Automation-teamet planerar att flytta in i anläggningen i slutet av året och anställa fler än 1’100 nya anställda under de närmaste fem åren.

– I och med att autonom bilteknik mognar, kommer vårt företags talangbehov att fortsätta öka. Tillgången till en talangspool i världsklass som den som San Francisco Bay Area erbjuder är en av de många anledningarna till att vi planerar att öka vår närvaro i regionen, säger Kyle Vogt, vd för Cruise Automation.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-20 15:35 V10.9.6-1