Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© fingerprint card Komponenter | 08 maj 2017

Fingerprint Cards inleder samarbete med två kinesiska modulhus

Det svenska bolaget stärker sin position genom nya samarbeten med modulhusen Fingerchip och A-Kerr (SPEED).
Fingerprint menar att samarbetena med Fingerchip och A-Kerr (SPEED) – som båda är stationerade i Kina – stärker bolagets position då det möjliggör för Fingerprint att ytterligare förbättra och säkerställa sitt erbjudande till kunderna.

Ted Hansson, Senior Vice President, Business Line Mobile, på Fingerprints säger i ett pressmeddelande att kvalitetskraven är mycket höga bland modulhusen och dessa samarbeten är ett kvitto på Fingerprints teknik och att bolaget har ett starkt varumärke här i Kina.

– Att samarbeta med rätt partner är en viktig del av vår konkurrenskraft i en bransch som utvecklas snabbt. Jag ser fram emot samarbetet med Fingerchip och tillsammans kommer vi kommer att stärka vår marknadsposition i Asien, säger Ted Hansson i pressmeddelandet.

Dessa samarbeten gäller från och med april 2017. Totalt arbetar Fingerprints nu med fler än 10 modulhus, varav majoriteten är baserade i Kina.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2