Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© asys Elektronikproduktion | 09 maj 2017

Asys Group köper Super Dry Totech

Tyska Asys Group har förvĂ€rvat en majoritetsandel i Super Dry Totech – och med det tar gruppen in ytterligare en tillverkare av lagringssystem.
Genom att köpa aktierna i bolaget gjorde ASYS koncernen ett strategiskt beslut. MĂ„lsĂ€ttningen Ă€r att stĂ€rka upp och vidareutveckla affĂ€rsomrĂ„det ”material logistics” med den nu breddade produktportföljen, skriver bolagen i ett pressmeddelande.

NederlÀndska Super Dry Totech erbjuder lösningar för torrlagring med ett sortiment av torkskÄp och det automatiska Dry Tower hanterings- och förvaringssystemet.

"VÄrt nya partnerskap kommer att göra det möjligt för Super Dry att snabbt fördjupa verksamheten och tekniken, samtidigt som Asys tillhandahÄller ett nytt och viktigt element för sin kompletta logistikutveckling," sÀger Jos Brehler, vd för Super Dry Totech i ett pressmeddelande.

"Dry Tower passar perfekt in i materiallogistikomrÄdet, vilket Àr ett koncept vi vill utveckla och var en viktig faktor i köpbeslutet. Vi bygger pÄ vÄr vision om en helt sammanlÀnkad produktionsprocess, som innefattar materiallogistik som ett huvudtema", sÀger Werner Kreibl, vd för Asys Group.

Hur stor andel och till vilket pris som Asys Group köpte Super Dry Totech framgÄr inte av pressmeddelandet, evertiq söker bolagen för en kommentar.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1