Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© baloncici dreamstime.com Elektronikproduktion | 10 maj 2017

Arccore öppnar kontor i Silicon Valley

Arccore har öppnat upp ett new kontor i Palo Alto i Kalifornien. . Det nya kontoret kommer att ledas av Håkan Berglund, vd för ADAS/AD på Arccore.
Det Göteborgsbaserade företaget menar att platsen är världens viktigaste högteknologiska kluster och helt rätt plats för den kompetens om autonom körning och avancerad fordonsapplikation som bolaget besitter.

– Med vårt huvudkontor i Göteborg i Sverige och våra kontor i München i Tyskland, Bangalore i Indien och snart i Shanghai, Kina är vi förankrade i de europeiska och asiatiska kompetenscentren för autonom körning, säger Michael Svenstam, vd för Arccore i ett pressmeddelande.

– Vårt nya kontor i Palo Alto tar oss till hjärtat av Silicon Valley, en ytterligare teknologisk knutpunkt för att utveckla framtidens bil, fortsätter Svenstam.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-20 15:35 V10.9.6-1