Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© alexskopje dreamstime.com Elektronikproduktion | 12 maj 2017

Ny Ericsson-chef för Nordamerika

Rima Qureshi har beslutat att lÀmna Ericsson för att ta en annan befattning inom branschen. Hon lÀmnar sin roll som Senior Vice President och chef för marknadsomrÄde Nordamerika den 11 maj, 2017.
Niklas Heuveldop, Senior Vice President, Chief Strategy Officer, och chef för funktionen Technology & Emerging Business, utses till tillförordnad chef för marknadsomrÄde Nordamerika. En rekryteringsprocess har inletts för att utse en eftertrÀdare

Börje Ekholm, koncernchef och VD, sÀger: "Vi kommer fortsÀtta arbetet med att leverera den senaste tekniken och konkurrenskraftiga lösningar till vÄra kunder i Nordamerika. Det Àr en spÀnnande marknad med nÄgra av vÀrldens mest avancerade operatörer med högt stÀllda krav. Vi Àr fast beslutna att förbli deras partner pÄ vÀgen mot 5G."

Niklas Heuveldop har utnÀmnts till tillförordnad chef för marknadsomrÄde Nordamerika, frÄn och med den 11 maj, 2017. Niklas Heuveldop Àr för nÀrvarande Senior Vice President, Chief Strategy Officer och chef för funktionen Technology & Emerging Business.

Ekholm fortsÀtter: "Jag Àr mycket nöjd med att Niklas omedelbart kan ta rollen som tillförordnad chef för marknadsomrÄde Nordamerika. Han har goda kundrelationer och lÄng erfarenhet frÄn flera chefsbefattningar inom regionen. Rima har varit mycket uppskattad i koncernledningen under mÄnga Är. Vi önskar henne lycka till i sin nya befattning."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1