Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© hexagon Teknik | 15 maj 2017

Hexagon stärker simuleringsportföljen – köper VIRES

Hexagon meddelar att bolaget förvärvat VIRES, en leverantör av mjukvarulösningar inom simulering som stöder utveckling, testning och validering av förarassisterad och helt autonom körteknik.
VIRES kunder hittas i bilindustrin samt bland OEM:are och leverantörer inom bilindustrin. De har även kunder inom järnvägs- och rymdindustrin samt universitet som forskar inom framtidens mobilitet.

"Förvärvet stärker vår plattform inom CAE-simulering med en lösning som bevisats inom branschen. Det stöder också vår övergripande autonoma X-vision - att leverera ett mjukvarudrivet, intelligent ekosystem som utnyttjar vår kompetens inom 3D-kartläggning och andra väsentliga sensorteknologier för att göra säkra, autonoma fordon till en verklighet”, säger Ola Rollén , Hexagons vd och koncernchef.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-20 15:35 V10.9.6-2