Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© orbit one Elektronikproduktion | 17 maj 2017

Surgical Science ny kund hos Orbit One

Surgical Science har valt kontraktstillverkaren Orbit One som partner för tillverkning av delar av hÄrdvaran till produkten LapSim Haptic System, ett VR-baserat system för utbildning titthÄlskirurgi.
Tekniken anvÀnds idag för utbildning av kirurgeroch gör det möjligt att pÄ ett verklighetstroget sÀtt, trÀna och simulera kirurgiska ingrepp.

– Det hĂ€r Ă€r en fantastiskt spĂ€nnande produkt och vi Ă€r mycket glada över att Surgical Science valde oss som leverantör. Det Ă€r ett stort förtroende och ett erkĂ€nnande för vĂ„r kompetens inom medicinteknik. Vi Ă€r nu startklara och kan pĂ„börja tillverkningen av dessa komplexa produkter, vilket kommer ske vid vĂ„r enhet i Ronneby, sĂ€ger Director Sales & Marketing Micael Ny pĂ„ Orbit One.

– Orbit One matchar vĂ„ra behov perfekt och vĂ„r plan Ă€r att utvecklas vidare och förhoppningsvis kunna vĂ€xa tillsammans med dessa projekt. Orbit One har dessutom en etablerad tillverkningsprocess som bĂ„de liknar och passar vĂ„r egen. Vi upplever Ă€ven att de verkligen Ă€r genuint intresserade och engagerade vilket vi vĂ€rdesĂ€tter mycket högt, sĂ€ger Christer Johansson Hardware Manager pĂ„ Surgical Science.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2