Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Stjernberg Automation Elektronikproduktion | 19 maj 2017

Stjernberg Automation får uppbackning av kinesiska investmentbolag

Stjernberg Automations har skrivit ett Letter of Intent med In-Nordic AB och det kinesiska företaget Tus-Holdings Co.,Ltd genom Tus-YangMing Capital. avsiktsförklaringen gäller en kommande investering i Stjernberg Automation AB.
Signeringen gjordes av Tus-YangMing Captitals president Mr. Chunrong Zhu och Stjernberg Automations vd Magnus Stjernberg.

– Ceremonin innebar ett avstamp i vårt framtida samarbete, berättar Magnus Stjernberg, i ett pressmeddelande. Företagen har visat ett starkt intresse i att investera i Stjernberg Automation och vår ledande kompetens inom digitala laserproduktionslösningar för Industri 4.0. Samarbetet innebär att vi kommer ha ett par riktigt starka partners i ryggen samt möjlighet att utveckla nya produkter för att bygga ett företag som i framtiden dominerar tillverkningsindustrin, laserindustrin och robotindustrin, berättar Magnus Stjernberg vidare.

Enligt pressmeddelandet beräknas Investeringsprocessen vara slutförd innan sommaren och en etablering i någon av de cirka femtio vetenskapsparkerna som drivs av Tus-Holding, så kallade TusParks, kommer att göras direkt efter sommaren.

– Vi ser fram emot att expandera Stjernberg Automation på den globala marknaden, och är glada att TUS YangMing Capital och In-Nordic ser värdet i vår spetskompetens och intresse i våra innovationer, säger Magnus Stjernberg.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-2