Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Bioservo Technologies Elektronikproduktion | 22 maj 2017

Bioservo Technologies till börsen

Det var precis innan helgen som Bioservo Technologies aktier godkĂ€ndes för notering pĂ„ First North – och idag var första handelsdagen.
Bioservo Technologies Àr ett teknik- och utvecklingsbolag som fokuserar pÄ soft exoskeleton-teknik och har tagit fram en sÄ kallad kraftstÀrkande handske.

Intresset för erbjudandet har varit stort och erbjudandet om 59 miljoner kronor, varav cirka 3 miljoner kronor utgjordes av befintliga aktier övertecknades. Styrelsen beslutade dĂ€rför att utöka erbjudandet med motsvarande 8 miljoner kronor och den totala emissionslikviden uppgick till 64,4 miljoner kronor, och ger Bolaget drygt 2’200 nya aktieĂ€gare.

Teckningskursen uppgick till 24 kr per aktie, motsvarande en vÀrdering av Bioservo om cirka 214 miljoner kronor efter erbjudandet.

”Det Ă€r glĂ€djande att vĂ„r verksamhet och nyemission mött sĂ„ stort intresse bland sĂ„vĂ€l nuvarande som tillkommande aktieĂ€gare. Att Nasdaq nu har godkĂ€nt oss för notering ser vi som en kvalitetsstĂ€mpel och bolaget Ă€r vĂ€l förberett för att leva i en noterad miljö. Vi ser nu med tillförsikt fram emot att som noterat bolag leverera pĂ„ lagd strategi och ytterligare stĂ€rka vĂ„r globalt framskjutna position”, sa Anders Lundmark, Styrelseordförande i Bioservo i ett pressmeddelande om noteringsgodkĂ€nnandet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1