Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© otnaydur dreamstime.com Elektronikproduktion | 23 maj 2017

Satmission AB har tecknar nytt miljonavtal

Satmission – som förvĂ€rvades av Allgongruppen tidigare i Ă„r – meddelar att man tecknat ett ramavtal pĂ„ 180 avancerade antennsystem som skall levereras under tre Ă„r.
Det totala kontraktsvÀrdet uppgÄr till 70 miljoner svenska kronor förutsatt att avtalet avropas i sin helhet under tre Är, och Àr en av de större affÀrer som Satmission har vunnit.

Den första delleveransen uppgÄr till 7 miljoner kronor och sker under juni mÄnad 2017. DÀrefter sker avrop inom ramen för avtalet under kommande 3 Är. Antennsystemen Àr avsedda för kommunikation med satellit och levereras till kund för sammansÀttning och slutligt bruk pÄ plats.

– Det glĂ€djer mig mycket att Satmission fĂ„r en sĂ„dan fin start som nybliven medlem i Allgongruppen. Kontraktet Ă€r en kvittens pĂ„ att bolaget har ett attraktivt erbjudande och tillsammans ser vi goda möjligheter till fler affĂ€rer, sĂ€ger Johan HĂ„rdĂ©n vd för Allgongruppen.

– Vi har förberett denna affĂ€r under en lĂ€ngre tid och byggt en bra kundrelation samt framförallt har vi rĂ€tt produkter med bra kvalitĂ© och prestanda. Kontraktet innebĂ€r en viktig signal till marknaden att vi nu Ă€r en aktör att rĂ€kna med i riktigt stora affĂ€rer, sĂ€ger Niclas Karlsson FörsĂ€ljningschef för Satmission AB i Kalix.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 22:05 V11.10.12-1