Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© impact coatings Elektronikproduktion | 24 maj 2017

Impact Coatings och Optorun skriver distributionsavtal

Impact Coatings har tecknat ett distributionsavtal med Optorun Co., Ltd., en leverantörer av utrustning för vakuumytbelÀggning.
Det japanska bolaget ska marknadsföra och sÀlja Impact Coatings belÀggningssystem pÄ den asiatiska marknaden, med huvudfokus pÄ reflektorer och dekorativa komponenter till fordonsindustrin och pÄ medicinska applikationer.

Optorun Àr en leverantör av belÀggningsmaskiner för optiska antireflex- och antifingeravtryckbelÀggningar till mobiltelefonskÀrmar. Företaget sÀljer och tillverkar cirka 750 belÀggningssystem Ärligen, vilket Àven ger Impact Coatings en möjlighet att tillverka system i Optoruns fabriker.

Optorun börjar med att sÀlja Impact Coatings belÀggningssystem InlineCoater och PlastiCoater. Det svenska företaget kommer att tillhandahÄlla belÀggningsexpertis inom omrÄdena reflektorer och dekorativa komponenter för fordonsapplikationer samt för medicinska applikationer.

”Optorun och Impact Coatings matchar varandra vĂ€ldigt vĂ€l. De har uppbyggda sĂ€ljkanaler pĂ„ den asiatiska marknaden och vi tillhandahĂ„ller innovativa, smĂ„ och kostnadseffektiva belĂ€ggningssystem som passar för produktionsintegration i fordonsindustrin”, sĂ€ger Henrik Ljungcrantz, grundare och VD för Impact Coatings. ”Vi ser med tillförsikt fram emot det hĂ€r samarbetet.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1