Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Nevs Elektronikproduktion | 01 juni 2017

Nevs inleder pilotprojekt av mobilitetslösningar i Tianjin

Nevs i TrollhÀttan drar nu igÄng ett omfattande pilotprojekt för att utveckla transportlösningar för Tianjin Binhai Hi-tech Industrial Development Area (THT) i Kina.
Programmet omfattar delning av bilar och möjligheter att bestÀlla transporter i stÀllet för att man Àger sin egen bil. Alla lösningar innebÀr att anvÀndarna fÄr tillgÄng till Nevs nya 9-3-bilar.

Nevs kommer att tillhandahÄlla bÄde eldrivna fordon (Nevs 9-3:or) och olika mobilitetslösningar i samarbetet med THT.

THT i Tianjin, med 15 miljoner invÄnare, dÀr Nevs delÀgda fabrik och Forskning & Utveckling finns, Àr en av Kinas första nationella Hi-tech industriparker.

  • Den nya Nevs 9-3 serien kommer att lanseras pĂ„ marknaden under 2018
  • RĂ€ckvidden sĂ€gs vara 300 km pĂ„ en laddning.
  • Det finns redan ramavtal pĂ„ över 150’000 9-3-bilar frĂ„n olika kinesiska kunder.
“Vi Ă€r mycket glada över att vi fĂ„tt denna möjlighet att utveckla smarta, hĂ„llbara mobilitetslösningar tillsammans med en progressiv stad som Tianjin. Vi ser fram emot att fĂ„ utveckla dem i full skala med riktiga mĂ€nniskor i verkliga situationer, med mĂ„let att skapa framtida integrerade lösningar för storstĂ€der”, kommenterar Mattias Bergman, vd för Nevs.

Nevs ökar dessutom pĂ„ produktportföljen och lanserar en helt ny bilmodell. Det snabbast vĂ€xande segmentet pĂ„ den kinesiska marknaden Ă€r SUV-segmentet – och för att tillgodose detta lanserar Nevs; Nevs 9-3X.

Bolaget kommer under mÄnaden att visa upp dessa konceptbilar av den nya 9-3 serien pÄ plats pÄ CES Asia i Shanghai. DÀr kommer företaget ocksÄ att visa mer av sin vision av framtidens fordon.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2