Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Nevs Elektronikproduktion | 01 juni 2017

Nevs inleder pilotprojekt av mobilitetslösningar i Tianjin

Nevs i Trollhättan drar nu igång ett omfattande pilotprojekt för att utveckla transportlösningar för Tianjin Binhai Hi-tech Industrial Development Area (THT) i Kina.

Programmet omfattar delning av bilar och möjligheter att beställa transporter i stället för att man äger sin egen bil. Alla lösningar innebär att användarna får tillgång till Nevs nya 9-3-bilar. Nevs kommer att tillhandahålla både eldrivna fordon (Nevs 9-3:or) och olika mobilitetslösningar i samarbetet med THT. THT i Tianjin, med 15 miljoner invånare, där Nevs delägda fabrik och Forskning & Utveckling finns, är en av Kinas första nationella Hi-tech industriparker.
  • Den nya Nevs 9-3 serien kommer att lanseras på marknaden under 2018
  • Räckvidden sägs vara 300 km på en laddning.
  • Det finns redan ramavtal på över 150’000 9-3-bilar från olika kinesiska kunder.
“Vi är mycket glada över att vi fått denna möjlighet att utveckla smarta, hållbara mobilitetslösningar tillsammans med en progressiv stad som Tianjin. Vi ser fram emot att få utveckla dem i full skala med riktiga människor i verkliga situationer, med målet att skapa framtida integrerade lösningar för storstäder”, kommenterar Mattias Bergman, vd för Nevs. Nevs ökar dessutom på produktportföljen och lanserar en helt ny bilmodell. Det snabbast växande segmentet på den kinesiska marknaden är SUV-segmentet – och för att tillgodose detta lanserar Nevs; Nevs 9-3X. Bolaget kommer under månaden att visa upp dessa konceptbilar av den nya 9-3 serien på plats på CES Asia i Shanghai. Där kommer företaget också att visa mer av sin vision av framtidens fordon.
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2020-02-19 16:22 V18.0.1-2