Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Bosch Elektronikproduktion | 05 juni 2017

Bosch löser leveransproblemen genom att köpa leverantören

Evertiq har tidigare rapporterat om att BMW har fått bromsa produktionen vid flera anläggningar på grund av leveransproblem från Bosch. Bosch i sin tur menar att problemet ligger längre ner i leverantörskedjan.
Bosch meddelar nu att bolaget kommer att förvärva samtliga aktier i det italienska bolaget Albertini Cesare S.p.A. Albertini är tillverkare av aluminiumhöljen och producerar främst för bilindustrin, inklusive för elektriska styrsystem. Bolaget har sitt huvudkontor i Villasanta i närheten av Milano och har för närvarande fler än 400 anställda vid två anläggningar i norra Italien.

Det italienska bolaget har pekats ut som roten till leveransproblemen som BMW upplevde och nu köper Bosch upp bolaget. Med förvärvet av Albertini säkrar Bosch sin leveransförmåga av gjutna delar till sina elstyrsystem, skriver Bosch i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1