Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Telesilta Oy Elektronikproduktion | 05 juni 2017

Harju Elekter växer och förvärvar Telesilta Oy

Den 2 juni 2017 tecknade AS Harju Elekter ett avtal om förvärv av samtliga aktier i Telesilta Oy, ett elektroteknik företag som specialiserat sig elentreprenader för varvsindustrin
Efter transaktionen kommer Telesilta Oy fortsätta att driva verksamheten under eget namn och varumärke – dock som ett helägt dotterbolag till Harjukoncernen. Köpet av verksamheten syftar till att ge Harju ny kunskap och kompetens vid tillverkning och installation av el- och automationsutrustning för fartyg, och öppnar dörren till den lovande finländska varvsindustrin.

Telesilta Oy är ett verkstadsföretag som grundades 1978, beläget i Nystad (Uusikaupunki), Finland. Företaget är specialiserat på elkonstruktion för varvsindustrin - allt från planering till installation, implementering och service. Fjolårets försäljningsintäkter uppgick till 4,5 miljoner euro år och företaget sysselsätter cirka 30 personer.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2