Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Rimaster Elektronikproduktion | 07 juni 2017

Rimaster växer i Kina

Östgötabaserade Rimaster-koncernen har funnits i Kina sedan 2008 och nu vĂ€xer bolaget med nya avtal samt nya kontors- och produktionslokaler.
Rimforsakoncernen Rimaster har tecknat avtal med det kinesiska storföretaget SANY.

– VĂ„r hemmamarknad vĂ€xer snabbt och vi inleder nu relationer med nĂ„gra av Kinas största koncerner och varumĂ€rken, bland annat SANY som Ă€r en vĂ€lkĂ€nd tillverkare av lyftkranar och grĂ€vmaskiner med en global organisation, sĂ€ger Rimasters vd Tomas StĂ„lnert i ett pressmeddelande.

För att möjliggöra tillvÀxten har Rimaster Ningbo investerat i nya kontors- och produktionslokaler i samma omrÄde som tidigare, ZhenHai Economic Development Zone. Flytten genomfördes nyligen och innebÀr ökad flexibilitet med fler produktionslinjer och maskiner samt en successiv ökning av antalet medarbetare.

– Rimaster har ett mycket gott rykte i Kina. Vi Ă€r kĂ€nda för vĂ„rt kundfokus och en hög kvalitet och prestationsnivĂ„. VĂ„r svenska anknytning ses som en styrka och det faktum att vi har egen organisation och tillverkning hĂ€r i Ningbo Ă€r en dörröppnare pĂ„ den kinesiska marknaden.

Tomas StÄlnert sÀger Àven i pressmeddelandet att expansionen pÄ den kinesiska hemmamarknaden innebÀr att verksamheterna i Rimforsa och Sverige fÄr lÄngsiktiga tillvÀxtmöjligheter.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1