Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© enics Elektronikproduktion | 12 juni 2017

Enics överväger konsolidering i Sverige

Enics meddelar att bolaget planerar åtgärder för att förbättra lönsamheten och konkurrenskraften i Sverige.
– För att säkerställa en hållbar och långsiktig lönsamhet i den svenska verksamheten och övergripande konkurrenskraft på den globala marknaden, måste vi bedöma genomförbarheten att fortsätta med två operativa enheter i Sverige, säger Hannu Keinänen, Enics vd och koncernchef i ett pressmeddelande.

Enics har därför inlett en förhandlingsprocess med svenska fackföreningar för att diskutera planen att överföra verksamheten från malmöfabriken till andra affärsenheter inom Enics, konsolidera den svenska verksamheten i Västerås samt genomföra en kontrollerad nedrampning av verksamheten i Malmö utan att störa kundrelationer.

– Vårt mål är att ytterligare befästa och stärka vår position som fullserviceleverantör av EMS-tjänster med högt värde i Sverige, nära nyckelkundernas FoU-centra, fortsätter Hannu Keinänen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2