Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© orbit one Elektronikproduktion | 13 juni 2017

Orbit One expanderar i Polen

Efter flera Är av stark tillvÀxt i Polen Àr det dags för nÀsta steg. Orbit One utökar nu produktionsytan i Polen genom en utbyggnad och förvÀrv av nya byggnader i anslutning till den befintliga fabriken söder om Gdansk.
– Vi har sedan starten vuxit kontinuerligt och investerat i bĂ„de infrastruktur, kompetens och teknik. För att svara pĂ„ den allt större efterfrĂ„gan av vĂ„ra tjĂ€nster utökar vi nu vĂ„r fabriksyta genom köp av en angrĂ€nsande byggnad som ska bli vĂ„rt nya logistikcenter. Byggnaden har en yta av 2'400 m[sup]2[sup] och ombyggnaden berĂ€knas vara klar under 2018. I och med detta frigör vi dessutom lagerytor till förmĂ„n för vĂ„r produktion. I planerna ingĂ„r Ă€ven att framöver ytterligare komplettera och utöka vĂ„ra produktions- och kontorsytor, berĂ€ttar Orbit Ones vd i Polen Grzegorz Kohls.

Bolaget har Àven gjort investeringar pÄ teknik- och kompetenssidan. Nyligen sÄ installerade Orbit One Ànnu en Fuji SMD-lina i fabriken, och Àven en automatiserad coating-line Àr pÄ gÄng.

– Syftet Ă€r att alla resurserna inom Orbit Ones olika enheter ska komplettera och fungera tillsammans med varandra. Samma sak gĂ€ller vĂ„ra kvalitetssystem dĂ€r till exempel kvalitetskontroll och spĂ„rbarhet Ă€r avgörande för högsta kvalitet, effektivitet och leveransprecision, avslutar Grzegorz Kohls.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2