Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© trueffelpix dreamstime.com Elektronikproduktion | 14 juni 2017

Compotech rekryterar kvalitetsledare från Ericsson

För att ta nÀsta kliv med kvalitetsarbetet pÄ Compotech Provider AB, har företaget rekryterat den erfarna kvalitetsledaren Rashin Kabiri.
Rekryteringen ger Compotech kompetens för att driva pÄ vidareutvecklingen av leverantörer och företagets satsningar framÄt. Rashin kommer bland annat fokusera pÄ samarbetet med kunder och leverantörer i proaktiva kvalitetsaktiviteter. Rashin har ansvarat för kvalitetsarbeten hos bland annat bÄde Sony Ericsson och Ericsson.

– Jag var pĂ„ Sony Ericsson i fyra Ă„r och det var en fantastisk arbetsplats med extrema krav pĂ„ kvalitet bĂ„de externt och internt. Hos Sony Ericsson jobbade jag bĂ„de som kvalitetsingenjör med inriktning pĂ„ leverantörer och som IPQM (Industrialisation Project Quality Manager). DĂ€r lĂ€rde jag mig Ă€ven vad som krĂ€vs ifrĂ„ga om tydliga processer och vikten av att ha spĂ„rbarhet i allt man gör, sĂ€ger Rashin Kabiri i ett pressmeddelande.

Efter Sony Ericsson gick Rashin vidare till Ericsson, dÀr hon jobbade i sju Är som kvalitetsledare, en roll som han nu kommer att hÄlla hos Compotech Provider.

– Mitt jobb Ă€r att hjĂ€lpa leverantörerna bli Ă€nnu bĂ€ttre genom sina egna processer. PĂ„ Compotech har vi ett supplier development program som riktar sig till leverantörer och som Ă€r ett gemensamt hjĂ€lpmedel för att fĂ„ till stĂ„nd högre nivĂ„ av processkontroll och ökad förstĂ„else för vad som Ă€r viktigt för vĂ„ra kunder, sĂ€ger Rashin.

Rashin kommer att vara en del av bolaget kvalitetsteam som arbetar pÄ plats frÄn bÄde Stockholm, Shenzhen och Shanghai. Kvalitetsteamet genomför regelbundna revisioner pÄ plats hos leverantörerna, bÄde i egen regi och tillsammans med vÄra kunder.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2