Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Inission Elektronikproduktion | 15 juni 2017

Niklas Lindh VD på nya Inission Stockholm AB

Inission Triab och Inission SKEAB har gÄtt samman i en produktionsanlÀggning i JÀrfÀlla. Nu stÄr det klart att Niklas Lindh, tidigare Platschef för Inission Triab, kommer att axla vd-rollen i den nya fabriken som efter den 30 juni gÄr under namnet Inission Stockholm AB.
Niklas har jobbat hos Inission sedan 2001 dÄ han gick in i bolaget som Key Account Manager pÄ Inission Munkfors. Tiden i Munkfors varade i elva Är och vid 2012 flyttade han till Stockholm för att ta över som Platschef pÄ Inission Triab.

– Det kĂ€nns otroligt stimulerande att fĂ„ det hĂ€r förtroendet och chansen att utveckla en fullskalig fabrik. Vi har den senaste tekniken och ett Inception team med hög tillgĂ€nglighet som snabbt kan ta fram prototypserier baserat pĂ„ kundens krav och önskemĂ„l. Flytten har gĂ„tt över förvĂ€ntan bra och jag Ă€r mycket stolt över mina medarbetare som alla varit positiva till den hĂ€r resan. Alla följde med, bĂ„de frĂ„n Triab och SKEAB. Flytten har ocksĂ„ mottagits otroligt bra av kunderna och vi har nu en extrem ordersituation dĂ€r vi gĂ„r för högtryck. NĂ€sta steg blir nu att till fullo integrera verksamheterna och testa alla processer, sĂ€ger Niklas Lindh vd Inission Stockholm AB.

– Niklas har pĂ„ ett föredömligt sĂ€tt lett arbetet med att integrera Triab i Inission och fĂ„r nu uppdraget att ta Triab och SKEAB till en helt ny nivĂ„ i och med introduktionen av Inission Stockholm AB. Niklas har ett starkt kund- och affĂ€rsfokus och Ă€r mycket engagerad i sin uppgift. Jag kĂ€nner en stor trygghet i att Niklas nu tar sig an Inission Stockholm för att ytterligare förbĂ€ttra servicen till vĂ„ra kunder, öka tillvĂ€xttakten och lönsamheten i vĂ„ra affĂ€rer, sĂ€ger Olle Hulteberg, Inissions Marketing Director.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2