Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© myFC Elektronikproduktion | 16 juni 2017

MyFC förstärker organisationen för utvecklingen av Lamina REX

Fredrik Goldkuhl blir ny medarbetare på bränslecellsföretaget myFC, med titeln CXO och som del i myFC:s tekniska ledningsgrupp.
Hans första uppdrag blir att driva utvecklingen av myFC Lamina Range Extender, som riktar sig mot elbilsindustrin. Han tillträder tjänsten den 1 september 2017.

– Som innovationsföretag är det avgörande att kunna attrahera teknisk spetskompetens. Med Fredriks kunnande och erfarenhet stärker vi vår genomförandeförmåga ytterligare och kan öka takten i att ta våra avancerade utvecklingsprojekt, som Lamina REX, till marknaden, säger Björn Westerholm, vd för MyFC.

Fredrik Goldkuhl får titeln CXO och tar plats i myFC:s tekniska ledningsgrupp. Han kommer närmast från rollen som utvecklingschef på medtechföretaget SciBase, där han bidragit till att etablera företagets produkter på den europeiska marknaden och förberett lansering även i USA.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1