Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© hexagon Elektronikproduktion | 15 juni 2017

Hexagon mångmiljoninvesterar i ny kinesisk fabrik

Hexagon planer pĂ„ att investera cirka 90 miljoner euro (nĂ€rmare 880 miljoner kronor) i en ny produktionsanlĂ€ggning med en yta pĂ„ 52’000 kvadratmeter i Hongdao, Kina.
Den nya anlÀggningen kommer ha ett huvudfokus pÄ tillverkning av mÀtsystem för Hexagons division Manufacturing Intelligence (MI), anlÀggningen kommer Àven att utnyttja bolagets smarta tillverkningsteknologier för att producera och kalibrera systemen.

Den nya Hongdao-anlÀggningen kommer det Àven husera mjukvaruutveckling och kundsupport, med inriktning pÄ en större del av Hexagons portfölj. Den rymmer ocksÄ kontor och mötesrum, rekreationsytor för anstÀllda och ett Hexagon-lösningscenter. Byggnationen kommer att styras och hanteras med hjÀlp av Hexagons egen företagsövergripande lösning, HxGN SMART Build. SjÀlva byggandet vÀntas pÄbörjas i Är och vara slutförd 2020.

"Framtidens fabriker mÄste vara flexibla, modulÀra arbetsmiljöer med datastyrda ekosystem som integrerar rörlighet och kvalitet i varje fas av produktionsprocessen", sÀger Hexagons vd och koncernchef Ola Rollén. "VÄr nya anlÀggning kommer inte bara att leverera högkvalitativa produkter och tjÀnster till vÄra kunder i Kina och nÀrliggande regioner, utan ocksÄ bana vÀg för ny teknik som stödjer smart tillverkning."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2